Coöperatie Dorpswelzijn Borssele

 

 

Zomerse openingstijden Buurtsuper

Vanaf 8 juli t/m 17 augustus (wk 28 - wk 33) 

  • Iedere dag open vanaf 8:30 uur,
    m.u.v. zaterdag vanaf 8:00 uur
  • Dinsdag en de Donderdag middag dicht
    vanaf 13:00u. 

 

De Buurtsuper in Borssele draait weer sinds maart 2024, vanuit de Coöperatie Dorpswelzijn Borssele. Het bestuur van de coöperatie is verantwoordelijk voor de Buurtsuper. Maar de Buurtsuper is van ons allemaal: heel het dorp Borssele. Door als inwoner van Borssele óók lid te worden van de coöperatie ontstaat meer borging en zekerheid dat het initiatief gesteund wordt door onze dorpsgemeenschap. We hebben ca 250 leden, nog geen lid? Meldt u vandaag nog aan! U krijgt dan tevens een kortingspas voor korting!

 

Een coöperatie (UA) is een zelfstandige organisatie en vereniging met leden en bestuur, zonder winstoogmerk. De coöperatieve vereniging heeft vrijwilligers, personeel en een coördinator in dienst.

  

 

Onze dorpswinkel is een sfeervolle, gezellige middelgrote buurtsuper met een volledig assortiment aan producten waaronder veel verse (streek)producten zoals dagelijks vers brood, inclusief luxe broodjes en gebak, groenten, fruit, vlees- en visproducten en verder huishoudartikelen, enz. Verder zijn er service voorzieningen als PostNL, drogisterijartikelen, wenskaarten, stomerij en cadeaubonnen.

  

Daarnaast hebben we shop in shop winkeltjes en een koffietafel waar mensen met vragen terecht kunnen of gewoon voor een praatje met elkaar onder het genot van een gratis bakje. Zo kan de buurtsuper ook als sociaal ontmoetingspunt dienen.

 

Hartelijk welkom!