· 

ENQUÊTE Wonen op de locatie Wielingenstraat Borssele

 

Zou u daar willen wonen, en hoe? 

 

Als Coöperatie Dorpswelzijn Borssele zijn wij intensief aan het puzzelen voor woningbouw op de plek van de nieuwe buurtsuper. Het gaat om de plek van het pand aan de Wielingenstraat.

 

Wij denken dat het ontwikkelen van deze locatie (sloop en nieuwbouw) voor zowel de buurtsuper als nieuwe woningen goed voor ons dorp is .

 

De belangrijkste vraag is natuurlijk dan wel of er interesse is in nieuwe woningen op deze plek. En als er interesse is: wat voor soort woningen dan? Pas als wij dat weten kunnen we verder met het maken van plannen. Wij denken dat het toevoegen van nieuwe woningen op deze plek op veel manieren goed is voor ons dorp. Voor ouderen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Maar misschien ook voor starters

die hun eerste, niet al te grote, woning willen kopen of huren.

 

Een goed plan begint bij wat wij in ons eigen dorp kunnen en willen. Zo vaak komt er geen goede plek beschikbaar. Deze kans willen we daarom graag benutten. De gemeente Borsele heeft ons ook hiernaar gevraagd.

 

Daarom deze enquête. Wilt u alstublieft meedoen? Ook als u geen interesse hebt, ook dat kunt u  aankruisen. Het invullen van de 12 vragen kost maar zo’n vijf a tien minuten. 

 

KLIK HIER VOOR INVULLEN ENQUETE

 

Het liefst invullen uiterlijk zaterdag 9 maart 2024. Het invullen is anoniem, als u meer wilt weten van het vervolg kunt u uw email adres achterlaten. 

 

Als dank voor de moeite verloten we 2 taarten van Marco's Bakhuys!

Namens ons allen alvast veel dank!

 

Hartelijke groet,

 Bestuur Coöperatie Dorpswelzijn Borssele:

Jan Faasse, Cor van Eijzeren, Willem-Jan Joosse, Jos van Moolenbroek, Leendert Witte.

 

Vragen? Stel ze gerust door 

een e-mail te sturen aan: coop.dorpswelzijn.borssele@outlook.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0