· 

Het plan voor de buurtsuper vordert; vrijwilligers gezocht!

Inmiddels is het december en praten we u graag weer bij over onze buurtsuper. We hebben de vacature bedrijfsleider uitgebreid met coördinatoren en winkelmedewerkers. Inmiddels hebben we gesprekken gehad, en we hopen binnenkort een aantal mensen te kunnen benoemen!

 

Ons startkapitaal is gegroeid tot 105 duizend euro! Ook van het Oranjefonds zien we, als laatste fonds voor de start, nog een bijdrage tegemoet in de vorm van een bijdrage voor de koffietafel en alles er rond heen: de sociale ontmoetingsplek van de winkel. Inmiddels hebben we ook het enthousiasme geroken van een aantal bedrijvige dames voor de shop in shop formule: het wordt dan mogelijk een meter stellingruimte te huren waardoor de buurtsuper echt onze winkel van het dorp wordt waar je meer kan halen dan alleen je dagelijkse boodschap.  

 

De mogelijke bouw- en verbouwplannen zijn op de laatste kwartaalmeeting van de dorpsraad aan onze gesprekstafel getoond. Inmiddels zijn we daar verder over in gesprek met onze adviseur van Katalys uit Arnhem. 

 

Wat betreft leveranciers zijn we in gesprek met Spar. De productenlijn van Spar is wat goedkoper en bekender dan de lijn van Dagwinkel waardoor we, naast wat andere voorwaarden, momenteel serieus overwegen met deze leverancier in ze te gaan. De verdere uitwerking wordt aan gewerkt. Deze maand december moet duidelijk worden of we echt door kunnen zodat opening per begin maart mogelijk wordt. 

 

Wat we nog nodig hebben is een uitbreiding van het vrijwilligersteam! Wij zoeken nog vrijwilligers die ons willen helpen als winkelmedewerker (schoonmaakwerk, vakken vullen, kassa draaien), maar ook als planner, financiële administratie, ledenadministratie, enz. Heeft u een enkel uurtje over (mag ook ’s avonds) per week of 2 weken dan kunt u dat melden via onderstaande gegevens of via de website Borsseledorp.nl. We zien uw aanmelding graag tegemoet!

 

Nog geen lid van de coöperatie? Dan wordt het tijd om dat alsnog te doen. Dat kan eveneens hier via de website. Heel erg bedankt! 

Werkgroep/Bestuur Coöperatie Dorpswelzijn Borssele

 

Cor van Eijzeren, Jan Faasse, Hans de Jonge, Willem-Jan Joosse, Jos van Moolenbroek, Leendert Witte 

buurtsuperborssele@outlook.com 

Voor vragen bel naar: 06-57 26 92 53 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0