Update vanuit de coöperatie Dorpswelzijn Borssele m.b.t. de buurtsuper

Goedemiddag vrijwilligers en leden,

 

Hier een update vanuit de coöperatie Dorpswelzijn Borssele m.b..t de buurtsuper. 

 

Uitbreiding werkgroep

25 oktober stuurden we een mailing waarin we aangaven sollicitanten te hebben voor bedrijfsleider. Eén van hen, Hans de Jonge uit ’s-Gravenpolder, wordt geen bedrijfsleider maar komt al sinds een aantal weken onze werkgroep versterken. Dat is erg fijn want Hans heeft 40 jaar supermarkt ervaring en wil ons graag helpen!

 

Bedrijfsleider - Coördinatoren

Inmiddels denken we dat de functie bedrijfsleider wat afschrikt. We hebben daarom 2 vacatures ernaast gepubliceerd: die voor coördinator en winkelmedewerker. Beide betreft een betaalde functie.

We mikken nu op 2-3 coördinatoren die elk minimaal 2dagen beschikbaar zijn. En liefst lokale mensen die het dorp kennen! Daarbij hebben we de referentie dat betaald personeel/de coördinator niet de hele dag van 8 tot 18uur beschikbaar hoeft te zijn. Afhankelijk van de kennis en capaciteit van de vrijwilligers kunnen zij ook in het meer rustige deel van de dag de winkel draaiende houden.

 

Lees hier de functieomschrijvingen op de website.

 

Weet u iemand in uw omgeving die mogelijk in aanmerking komt voor 1 van deze betaalde functies, geeft dan een tip aan de betreffende persoon, tip één van onze werkgroepleden of reageer via onderstaand mailadres!

We hopen dat het lukt in december de personele bezetting in beeld te hebben.

Zodra hier zicht op is zullen we een bijeenkomst met vrijwilligers organiseren.

 

Leden – Vrijwilliger worden - Vragen

Nog een lid werven of doorgeven? Vrijwilliger worden voor een paar uur in de week of 2 weken? Of de coöperatie financieel steunen? Geef het door middels het formulier op deze website.

 

 

Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken via buurtsuper@borsseledorp.nl

 

 

Met vriendelijke groet,

de Werkgroep / Coöperatie Dorpswelzijn Borssele

Jos van Moolenbroek, Hans de Jonge, Jan Faasse, Leendert Witte, Cor van Eijzeren, Willem-Jan Joosse 

Reactie schrijven

Commentaren: 0