· 

Stop uitdeelpunt medicatie supermarkt Krijger Borssele

 

Mededeling van het Huisartsenteam Zorg op Zak

 

Per 1 juli is het niet meer mogelijk om uw medicatie op te halen bij de supermarkt in Borssele. Tot en met 29 juni wordt er nog medicatie naar de supermarkt gebracht. Wij verzoeken u om medicatie uiterlijk vrijdag 30 juni vóór de middag op te halen. Vrijdag 30 juni wordt er geen medicatie meer vanuit onze apotheek gebracht.

Alle medicatie die op 30 juni nog bij de supermarkt aanwezig is, wordt na de middag opgehaald en naar onze 

praktijk in Ovezande gebracht.

 

Voortaan kunt u uw medicatie (laten) ophalen bij één van onze praktijken:

  • Laustraat 1a, ’s-Heerenhoek
  • Pastoor Fransestraat 2, Ovezande

 

Als u uw herhaalmedicatie op tijd bestelt, is het voor u wellicht handiger om te regelen dat u uw medicatie door uzelf of iemand anders opgehaald wordt en op tijd in huis heeft.

  • Bestellen kan gemakkelijk via MijnGezondheid.net en met de MedGemak app. Zie de bijgevoegde informatie.
  • Als u chronische medicatie gebruikt, kunnen wij voor u de medicatie automatisch herhalen. U hoeft dan niet zelf te bestellen, dat doen wij ruim op tijd voor u. Zo heeft u tijd om te plannen wanneer u of iemand anders voor u uw medicatie op haalt. U kunt dit aangeven via MijnGezondheid.net, of mailen naar apotheekovezande@uwzorgopzak.nl / apotheekheerenhoek@uwzorgopzak.nl.
  • In Augustus/ september 2023 worden in ’s-Heerenhoek kluisjes geplaatst. Dat maakt het mogelijk om uw medicatie 24/7 op te halen. In Ovezande is deze mogelijkheid al aanwezig. Geef bij uw bestelling aan dat u uw medicatie uit een kluisje wilt ophalen.
  • Laat u uw medicatie door iemand anders ophalen, zorg dat dat u voor deze persoon een machtiging invult of de medicatie in een kluisje laat plaatsen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0