· 

Energiemarkt Borssele goed bezocht en hoge respons op enquête energie besparing

 

Op 1 november j.l. is in het dorpshuis een energiemarkt gehouden. Bedrijven op gebied van energiebesparing gaven advies over verduurzaming van de woning.

De energiemarkt is georganiseerd door Zeeuwse Duurzaamheid, met ondersteuning van o.a. de werkgroep BEN2030.

De werkgroep BEN2030 is sinds 2020 actief in het dorp Borssele op gebied van verduurzaming en biodiversiteit. Tijdens de energiemarkt werd een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen gemeente, werkgroep BEN2030 en Zeeuwse Milieufederatie (zie foto hieronder).

 

 

Enquête verduurzaming

Voorafgaand aan de energiemarkt is een enquête gehouden onder de inwoners van Borssele. De respons was hoog; 84 inwoners van Borssele hebben de enquête ingevuld. Hieronder een aantal van de resultaten. Het rapport van de uitslag van de enquête kun je hieronder downloaden.

Download
Resultaten enquête energiebesparing
20221103 Resultaten enquête energiebespa
Adobe Acrobat document 581.9 KB