Enquête in kader bewonersonderzoek staat online
Dorpsraad Borssele  · 09. november 2022
De digitale enquête staat online. Hebt u een QR code ontvangen, willen wij u vragen hiervan gebruik te maken om uw mening te geven.

Energiemarkt Borssele goed bezocht en hoge respons op enquête energie besparing
Duurzaam/biodiversiteit · 03. november 2022
Op 1 november j.l. is in het dorpshuis een energiemarkt gehouden. Bedrijven op gebied van energiebesparing gaven advies over verduurzaming van de woning. Voorafgaand aan de energiemarkt is een enquête gehouden onder de inwoners van Borssele. Bekijk de resultaten.

Informatieavond Tennet over nieuw converterstation, 16 november

Nieuwsbrief energietransitie gemeente Borsele
Duurzaam/biodiversiteit · 23. oktober 2022
De energietransitie is in volle gang. In de nieuwsbrief meer informatie over de energiemarkt in dorpshuis Vijverzicht op 1 nov. a.s en andere activiteiten in de gemeente Borsele en in het dorp Borssele

Bewoners onderzoek Borssele door Hogeschool Zeeland
Dorpsraad Borssele  · 17. oktober 2022
Op verzoek van de Dorpsraad Borssele start in september een bewoners onderzoek door de Hogeschool Zeeland. Binnen de Dorpsraad Borssele bestaat al langer de wens om een bewoners onderzoek te laten uitvoeren.

Gemeente Borsele nodigt inwoners uit voor een gesprek over mogelijke nieuwe kerncentrales
Leefomgeving · 04. oktober 2022
Op 14 en 15 oktober aanstaande nodigt de gemeente Borsele inwoners van ‘s-Heerenhoek, Nieuwdorp, Borssele en Lewedorp uit om mee te praten over de eventuele realisatie van twee nieuwe kerncentrales. Middels ‘Nazomergesprekken’ gaan burgemeester Dijksterhuis en wethouder Weststrate langs de vier genoemde dorpen om met inwoners het gesprek aan te gaan.

ZMf uitdeelactie 2022: bestel gratis boompjes en haal de natuur dichtbij!
Duurzaam/biodiversiteit · 31. augustus 2022
Gratis boompjes voor in je tuin! Op dinsdag 13 september 2022 vanaf 9.00 uur kun je bij ZMf (Zeeuwse Milieufederatie) gratis inheemse boompjes bestellen. Met medewerking van werkgroep BEN2030 Duurzaam.

Informatiemarkt duurzaam wonen 1 november a.s.
Duurzaam/biodiversiteit · 31. augustus 2022
In samenwerking met de werkgroep BEN2030 Duurzaam organiseert de gemeente Borsele een informatieavond duurzaam wonen op 1 november a.s. in Dorpshuis Vijverzicht.

Onderhoud bij Zeeland Refinery op woensdag 10 t/m vrijdag 12 augustus
Leefomgeving · 11. augustus 2022
Zeeland Refinery neemt op woensdag 10 augustus om 20:00 uur enkele fabrieksinstallaties uit bedrijf om onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Het onderhoud zal duren tot de ochtend van vrijdag 12 augustus.

5 juli a.s.: Kom naar inloopavond over nieuw Hoogspanningsstation nabij Borssele
Leefomgeving · 01. juli 2022
De bouw van een nieuw hoogspanningsstation, vergelijkbaar met het station aan de Weelhoekweg, kan grote impact hebben op de omgeving van Borssele

Meer weergeven