Update vanuit de coöperatie Dorpswelzijn Borssele m.b.t. de buurtsuper
Wg Buurtsuper · 27. november 2023
Het laatste nieuws over uitbreiding van de werkgroep en over de werving van medewerkers ten behoeve van de buurtsuper.

Laatste ontwikkelingen buurtsuper
Wg Buurtsuper · 27. oktober 2023
Inmiddels 2e helft oktober, willen we u graag weer bijpraten over de laatste stand van zaken. Want ondertussen hebben we niet stil gezeten en zijn er weer diverse ontwikkelingen.

Bezoek aan 2 kerncentrales in aanbouw in Hinkley Point (UK)
Leefomgeving Borssele · 13. september 2023
Een korte impressie van het bezoek van 7 inwoners van Borsele aan de in aanbouw zijnde kerncentrales bij Hinkley Point (UK). Voornaamste conclusie: strikte voorwaarden zijn noodzakelijk.

Actie Boom 2023
Duurzaam/biodiversiteit · 05. september 2023
Ook dit jaar geeft de Zeeuwse Milieufederatie (ZMf), met het project Plan Boom, weer gratis boompjes weg voor in je tuin. Bestellen kan online op dinsdag 12 september om 09.00 uur; wees er snel bij, op=op.

Is uw dorpsraad tegen kernenergie?
Dorpsraad Borssele · 18. juli 2023
Naar aanleiding van onze informatieavond op 10 juli jl. is de dorpsraad van mening dat het de hoogste tijd wordt om een duidelijk antwoord te geven op de zeer belangrijke vraag: “Is uw dorpsraad tegen kernenergie?”.

Welke vraag stelt u rondom het bouwen van nieuwe kerncentrales?
Leefomgeving Borssele · 11. juli 2023
Op donderdag 13 juli bent u van harte welkom in Borssele om uw vragen te stellen aan medewerkers van EZK. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 juli van 11.00 – 15.00 uur in Dorpshuis Vijverzicht.

Dorpsraad en Coöperatie Dorpswelzijn houden informatieavond op 10 juli in Vijverzicht
Dorpsraad Borssele · 06. juli 2023
Beste dorpsbewoners, Maandag 10 juli om 20.00 uur geven wij een informatie avond in Vijverzicht.Toegelicht wordt de stand van zaken buurtsuper en voorts de overheidsplannen in en rond Sloegebied

Stop uitdeelpunt medicatie supermarkt Krijger Borssele
Overig · 16. juni 2023
Per 1 juli is niet meer mogelijk is uw medicatie op te halen bij de buurtsuper in Borssele. Tot en met 29 juni wordt er nog medicatie naar de supermarkt gebracht.

Dodenherdenking 4 mei in Borssele goed bezocht
Evenementen · 05. mei 2023
Ook dit jaar werden in Borssele op 4 mei de slachtoffers van oorlog herdacht. De opkomst was bijzonder hoog. De herdenking stond in het teken van verbinding.

Koningsdag feestelijk gevierd in Borssele
Evenementen · 28. april 2023
Koningsdag is een echt dorpsfeest geworden. Het was een zonovergoten dag met tal van activiteiten dankzij de Oranjevereniging. Bekjik de foto's.

Meer weergeven