Aankonding TWEEDE cursus Reanimatie + AED

maandag 12 september 2022, 19 - 22 uur, dorpshuis Vijverzicht

Nog slechts 2 plaatsen beschikbaar! (stand 16 juli)

 

 

In Nederland krijgen jaarlijks 17.000 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand en zijn er naar schatting 8.000 reanimaties. Het is ontzettend belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen reanimeren. De eerste 6 minuten zijn cruciaal. Als een hulpverlener dan start met reanimeren en een AED aansluit, is de kans op overleven het grootst. Iedereen kan leren reanimeren!

 

Enige tijd geleden heeft de dorpsraad de verouderde AED (Automatische Externe Defibrillator), welke was geplaats tegen de zijgevel van 'Buurgemak’ Jan Krijger, laten vervangen voor een nieuw exemplaar. Uiteraard hopen we met z'n allen dat dit apparaat nooit- of zo min mogelijk zal moeten worden gebruikt! Maar zou het niet fijn zijn dat wanneer dit wel moet, zo veel mogelijk dorpsgenoten zouden weten hoe deze AED dan werkt? Hoewel dit niet moeilijk is en iedereen dit kan leren, is het nl. wel degelijk vereist dat wordt uitgelegd hoe zo'n apparaat werkt!

 

Om dit nogmaals mogelijk te maken heeft de dorpsraad van EPZ subsidie ontvangen om een TWEEDE BASIS cursus reanimatiecursus + AED voor max. 15 deelnemers te kunnen organiseren. Het betreft hier dus opnieuw GEEN herhalingscursus.

 

Wij roepen jullie bij deze dan ook van harte op om je z.s.m. aan te melden voor deze tweede cursus. Want opnieuw geldt VOL=VOL! Aanmelden kan uitsluitend door het formulier op deze webpagina volledig in te vullen.

Informatie over de cursus

Deze cursus

  • is aléén beschikbaar voor particuliere deelnemers. Bedrijven kunnen dus GEEN deelnemer(s) aanmelden
  • wordt door de dorpsraad aan belangstellende uitgenodigde deelnemers GEHEEL GRATIS aangeboden,
  • zal plaatsvinden op maandagavond 12 september a.s. van 19.00 - 22.00uur in ons dorpshuis 'Vijverzicht’,
  • kan door maximaal 15 inwoners (min. 16 jaar oud) van ons dorp worden gevolgd,
  • wordt verzorgd door twee zeer ervaren IC (Intensive care) verpleegkundigen,
  • wordt gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad,
  • zal worden afgesloten met overhandiging van een certificaat aan iedere deelnemer

Aanmeldformulier


VOORWAARDEN

 

De dorpsraad heeft inmiddels de 15 beschikbare cursusplaatsen ingekocht. Zoals eerder aangegeven zullen de kosten hiervan volledig ten koste komen van de dorpsraad. Van u als inschrijver wordt verlangd dat u daadwerkelijk zult deelnemen aan deze cursus. Mocht u niet op de cursusavond verschijnen dan zal de dorpsraad de voor u gemaakte cursuskosten van € 32,- volledig bij u in rekening brengen.  


Alléén de eerste 15 aanmeldingen zullen worden uitgenodigd voor de definitieve inschrijving van deze cursus!  Je krijgt hiervan bevestiging per mail. De gegevens gemarkeerd met * zijn verplicht.

De gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het organiseren van de cursus en ten behoeve van de certificering.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.