De woningambassadeur van Energiek Zeeland

De Ambassadeur helpt je bij het maken van een adviesplan om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. De Ambassadeur woont bij voorkeur in jouw buurt en kent de woningen en geschikte woningaanpassingen. Ook moet het adviesplan technisch en financieel haalbaar zijn. Hiervoor kan de Ambassadeur contact opnemen met de adviespartners uit het platform. Ook zorgt de Ambassadeur dat het adviesplan de juiste informatie voor de aannemers en installateurs bevat. Zodat er een kloppende offerte gemaakt kan worden op basis van de werkelijke besparingen en kosten.

 

Ambassadeurs hebben kennis van zaken en zijn ervaren; door hun opleiding, jarenlange werkervaring of door persoonlijke ervaring bij hun eigen woning. Daarnaast zijn de Ambassadeurs door Energiek Zeeland getraind om de voorlopige plannen te beoordelen en op basis van jouw wensen en de mogelijkheden van je woning samen met jou een definitief adviesplan neer te leggen. Tenslotte kunnen Ambassadeurs ook altijd hun vragen voorleggen aan Energiek Zeeland.

 

Er wordt bij voorkeur een ambassadeur gezocht uit de directe omgeving; iemand, die vertrouwd is met de buurt. De werkgroep BEN2030 Duurzaam zou het toejuichen als we in ons dorp Borssele eigen ambassadeurs kunnen inschakelen. Voel je je aangetrokken tot deze taak en wil je hiervoor een opleiding volgen, neem dan contact op met Energiek Zeeland (info@energiekzeeland.nl).

 

Zie verder de informatie op energiekzeeland.nl.