· 

Oproep aan inwoners voor aanmelden Borselse Voorwaarden Groep

Momenteel hebben zich circa 330 inwoners aangemeld om deel te nemen aan de Borselse Voorwaarden Groep. Deze groep zal de voorwaarden gaan opstellen, die Borsele als gemeente zal stellen voor de eventuele komst van 2 kerncentrales.

Om een goede loting te kunnen doen voor een representatieve groep, hebben we meer aanmeldingen nodig. Willen jullie daarom in jullie netwerk en via jullie kanalen een extra oproep doen om inwoners uit jullie dorp te stimuleren zichzelf aan te melden? Vooral mensen onder de 50 en vrouwen blijven achter in de aanmeldingen. Alle huishoudens hebben eind april een uitnodiging ontvangen met een aanmeldcode. Meer informatie is te vinden op www.borsele.nl/voorwaarden. 

 

Inwoners van Borsele kunnen zich tot 15 mei a.s. aanmelden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0