· 

Uitslag enquête werkgroep winkel

De Werkgroep Winkel wil graag de uitslag van de enquête met u delen. Ruim 44% van het dorp heeft gereageerd door de enquête in te vullen of bij de buurtsuper in te leveren. Dat vinden we een mooi resultaat, hartelijk dank daarvoor!

Inmiddels hebben we de uitkomst bestudeerd waaruit o.a. blijkt dat mensen de lokale buurtwinkel erg waarderen en het belangrijk vinden dat deze blijft voortbestaan. Wij hopen daarom ook op uw steun in het verdere proces naar het voortbestaan van de winkel.

 

Afgelopen donderdag (6 april jl) is de werkgroep opnieuw bijeengeweest. Het lijkt er steeds meer dat de winkel in een coöperatie vorm het beste is. Wat daarbij komt kijken en wat we daarvoor moeten doen zijn we aan het onderzoeken. Ook qua ontwikkeling van het pand zijn we verder in beraad en overleg.

Al met al is het een heel dossier. Eind april hopen we zover te zijn dat duidelijk is hoe we verder met de winkel verder kunnen. Wij houden u op de hoogte. 

 

Resultaten