· 

ZMf uitdeelactie 2022: bestel gratis boompjes en haal de natuur dichtbij!

Gratis boompjes voor in je tuin! Op dinsdag 13 september 2022 vanaf 9.00 uur kun je bij ZMf gratis inheemse boompjes bestellen. Daarmee haal je de natuur dichtbij. De natuur blij, jij blij. De nieuwe boompjes gaan zorgen voor een schuilplek en voedsel voor dieren, en jij kan genieten van de schaduw. Van sommige boompjes kun je zelfs smullen. Daarnaast helpen de bomen het klimaatprobleem tegen te gaan. 

Meer informatie kun je lezen op de website van ZMf

Bestellen kan vanaf 13 september, 9.00 uur via deze link: https://zmf.nl/.../zmf-uitdeelactie-2022-bestel-gratis.../

Ophalen bestelling op 10 december vóór dorpshuis Vijverzicht

De bestelde boompjes kunnen afgehaald worden op zaterdag 10 december tussen 11.00 en 16.00 uur. Voor de gemeente Borsele is de afhaal locatie in Borssele (vóór het dorphuis Vijverzicht) met medewerking van de werkgroep BEN2030 Duurzaam.