· 

Informatiemarkt duurzaam wonen 1 november a.s.

In samenwerking met de werkgroep BEN2030 Duurzaam organiseert de gemeente Borsele een informatieavond duurzaam wonen op 1 november a.s. in Dorpshuis Vijverzicht. De informatieavond zal in een huis aan huis flyer worden aangekondigd in het dorp Borssele.

 

Op de informatie avond zullen verschillende regionale bedrijven aanwezig zijn. Je kunt advies krijgen over energiebesparing, gericht op jouw persoonlijke situatie.

 

 

Enquête

Wat heeft u nodig om de woning verder te verduurzamen? Wij helpen u er graag bij.. Denk daarbij aan collectieve inkoop, maatwerkadvies, open huizen of informatieverstrekking. Om een goed beeld te krijgen van uw wensen hebben we een enquête gemaakt. 

 

U kunt de enquête invullen door gebruik te maken van de QR-code of via https://nl.surveymonkey.com/r/MCL8W2R.

U kunt ook een papieren exemplaar invullen. Deze zijn vanaf 14 september af te halen in de hal van dorpshuis Vijverzicht.