· 

Onderhoud bij Zeeland Refinery op woensdag 10 t/m vrijdag 12 augustus

Bericht ontvangen van Zeeland Refinery:

 

Onderhoud

Zeeland Refinery neemt op woensdag 10 augustus om 20:00 uur enkele fabrieksinstallaties uit bedrijf om onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Het onderhoud zal duren tot de ochtend van vrijdag 12 augustus.

 

Fakkelen

Het kan voorkomen dat de werkzaamheden gepaard gaan met fakkelen. Dit is onderdeel van onze veiligheidsprocedures bij het uit bedrijf nemen en weer opstarten van de fabrieksdelen. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast tijdens de onderhoudswerkzaamheden voor u te beperken.

 

Veiligheid

Tijdens alle werkzaamheden op de raffinaderij is veiligheid onze hoogste prioriteit. Ook tijdens de onderhoudswerkzaamheden op woensdag 10 t/m vrijdag 12 augustus, houden we onze veiligheidsregels zoals altijd scherp in de gaten. Naast de zorg voor veiligheid, letten we er ook op dat de milieuzaken op ons terrein goed geregeld zijn.

 

 

Hebt u vragen? Bel dan ons gratis nummer 0800-0231805 (24 uur per dag bereikbaar) of mailt u naar communicatie@zrefinery.nl.