· 

Beach Clean Up Kaloot

TenneT, Boskalis, Rijkswaterstaat, Gemeente Borssele en de Dorpsraad Borssele willen er voor zorgen dat zo veel mogelijk zwerfafval van het strand en duinen van De Kaloot wordt verwijderd. Om dit doel te behalen wil wij je uitnodigen samen De Kaloot vrij te maken van zwerfafval.

Op woensdagmiddag 10 juli 2019 om 13:00 uur starten wij met de Clean Up. Op het parkeerterrein van De Kaloot word je ontvangen en worden de prikkers en afvalzakken uitgereikt. Na het formeren van teams - waarbij rekening wordt gehouden met gezinnen, groepen en stellen - gaan wij met z'n allen aan de slag. 

Op de pagina van Tennet kan je aangeven dat je komt en eventueel met hoeveel mensen. Wanneer je je aanmeldt kunnen wij rekening houden met de hoeveelheid prikkers, vuilniszakken en natuurlijk een verfrissende versnapering voor na de clean up.

 

Klik hier om naar de pagina van Tennet te gaan.